Néhány gondolat

 2009.02.02. 12:16

Néhány gondolat

A fényképes és videós útleírás sajnos nem úgy valósult meg ahogy szerettük volna, de ez nem a mi hibánk, útközben nagyon kevés idő állt rendelkezésünkre, valamint a helyi rendszerek lassúsága miatt a képfeltöltés szinte lehetetlen. Ezeket utólag otthonról pótolni fogjuk. A képeket és a kész anyagot megfelelő helyen megjelentetjük az interneten. A pontos helyét közölni fogjuk.

 

Jó tanács: Ha indulni akarsz a következő Budapest-Bamako Rallyen és komolyan gondolod a versenyt, két kerék hajtású autóval ne indulj el. Ha nem véresen komolyak a szándékaid és nem akarsz unatkozni egy Afrika túrán, a verseny kategóriában indulj el. A túra kategóriában sokan unatkoztak. A verseny kategóriában olyan helyeken jártunk, ahová másképpen biztos nem jutottunk volna el. Ha indulni akarsz, javaslom ezt a kategóriát, legfeljebb a nehéz szakaszokat kihagyod.

 

Még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek aki figyelemmel kísérte versenyünket és az utazás során végig szurkolt nekünk!!! Sokat segített nekünk a nehéz pillanatokban az otthonról jövő biztatás!

Köszönjük mindenkinek!

 

Címkék: bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://szaszvarirallyteam.blog.hu/api/trackback/id/tr19917950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sza5bp 2009.02.02. 14:03:55

Srácok!
Ez így nagyon "ott" volt. Végigolvasva a feljegyzéseiteket, mintha az Indiana Jones-t nézné az ember a moziban...
Köszönjük a beszámolókat, a fantasztikus eredményhez pedig szívből gratulálunk!!!
"Jó-kupec" vénátok van, megy nektek a vásározás is, még ha ez most fájdalmas is volt...
Az, hogy a visszarázódás a hétköznapokba fájó lesz, az biztos, de néhány kimerítő -személyes- élménybeszámoló színesebbé teheti. Várjuk!
Have a nice flight to Hungary! ahogy az öreg busman is mondja:-)

törőmama 2009.02.02. 15:01:24

Ez egy igen nemes gesztus Tőletek, hogy még a fekete Afrikában tartózkodtok, de már köszöneteteket fejezitek ki valamennyi segitőnek, akik hozzásegitettek ezen hosszú és fáradságos út megtételéhez. Közülük is biztosan lesz aki már olvassa. Itthon majd az érdeklődők hadával kell megbirkóznotok, úgy gondolom.
Ez már csak időigényes feladat lesz. Gratula. Törő anyu
süti beállítások módosítása